Wczytuję dane...
Waga produktu: 0.130 kg
Producent: Sonko

SONKO Wafle ryżowe z wiesiołkiem i siemieniem lnianym

Wafle ryżowe z wiesiołkiem i siemieniem lnianym to wafle wypiekane z pełnych ziaren naturalnego ryżu brązowego z dodatkiem nasion wiesiołka, maku i siemienia lnianego. Idealnie sprawdzą się jako baza do przygotowania śniadania, zamiennik tradycyjnego pieczywa na kolację czy sposób na szybką przekąskę w pracy. Wyśmienicie smakuje zarówno z wytrawnymi, jak i słodkimi dodatkami. Chrup śmiało pyszną bezglutenową przekąskę będącą doskonałym źródłem błonnika pokarmowego. Nasze wafle są certyfikowane przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.

– produkt bezglutenowy
– źródło błonnika
– wypiekane z pełnego ziarna
– z nasionami wiesiołka i maku
– 1 wafel to ok. 36 kcal
– minerały i witaminy pochodzenia naturalnego
– wysoka zawartość magnezu
– źródło niacyny (witamina B3)
– idealny zamiennik tradycyjnego pieczywa
– doskonała przekąska każdego dnia

 

Składniki: ryż brązowy 82,4%, kukurydza, siemię lniane 3%, kasza gryczana nieprażona, nasiona maku, sól, nasiona wiesiołka 0,5%.