Wczytuję dane...
Waga produktu: 0.130 kg
Producent: Sonko

SONKO Wafle musli z algami morskimi, bananem i kokosem

Wafle musli wypiekane są z naturalnego ryżu brązowego z dodatkiem alg morskich, wiórek kokosowych i banana. Ta chrupka przekąska może Wam towarzyszyć w trakcie całego dnia. Idealnie sprawdzi się jako baza do przygotowania śniadania, zamiennik tradycyjnego pieczywa na kolację czy sposób na szybką przekąskę w pracy. Wyśmienicie smakuje zarówno z wytrawnymi, jak i słodkimi dodatkami. Chrup śmiało pyszną bezglutenową przekąskę będącą doskonałym źródłem błonnika pokarmowego. Nasze wafle są certyfikowane przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.

– produkt bezglutenowy
– wysoka zawartość błonnika
– wypiekane z pełnego ziarna
– z bananem i kokosem
– 1 wafel to ok. 35 kcal
– bez dodatku cukrów**
– idealny zamiennik tradycyjnego pieczywa
– doskonała przekąska każdego dnia

** zawiera naturalnie występujące cukry

 

Składniki: ryż brązowy 87,9 %, kukurydza, granulat z algami (mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól, sproszkowane algi morskie 0,03 %, barwnik: kompleksy miedziowe chlorofilin), ziarna słonecznika, wiórki kokosowe 1,8 %, chipsy bananowe niesłodzone (banany 0,3 %, olej kokosowy).