Wczytuję dane...
Waga produktu: 0.130 kg
Producent: Sonko

SONKO Wafle ryżowe z pestkami dyni i algami morskimi

Niebanalne połączenie dodatków oraz chrupkość jest tym co wyróżnia nasze wafle ryżowe z pestkami dyni i algami morskimi. To właśnie im zawdzięczają one zielone plamki. Wypiekane z naturalnego ryżu brązowego krążki są świetną bazą do stworzenia pysznych kanapek zarówno w wersji wytrawnej, jak i na słodko. Pożywne wafle są źródłem błonnika i nie zawierają glutenu, co potwierdza certyfikat Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.

– produkt bezglutenowy
– źródło błonnika
– wypiekane z pełnego ziarna
– z pestkami dyni i algami morskimi
– 1 wafel to ok. 36 kcal
– chrupiące
– idealny zamiennik tradycyjnego pieczywa
– doskonała przekąska każdego dnia

 

Składniki: ryż brązowy 90,4%, pestki dyni 5,5%, granulat z algami (mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól, sproszkowane algi morskie, barwnik: kompleksy miedziowe chlorofilin), sól.